Stop skenarit të vdekjes!

#STOP
#DILROTESTO
#SKENARITVDEKJES
#JOMBETURINANË VENDBANIMET SHQIPTARE🇦🇱
#ORA13

…sot ora 13:00 PROTESTA për ta ndaluar sjelljen e mbeturinave në venbanimet shqiptare.
Kush ka pak dinjitet i bashkangjitet kauzës së drejtë, kauzës për jetë më të gjatë të dhe më të shëndoshë të fëmijëve tanë.

P.S. …sonte f. Garanë-Strellcë ishte i qartë dhe e vendosur, i dha përgjigje të fuqishme kryetarit të Kërçovës Fatmir Deharit, pavarësisht se çka vendosin fshatrat tjera Garana është kundër dhe në protesta. Bravo Garanë shpresoj që edhe fshatrat tjerë të tregojnë dinjitet dhe të bashkangjiten protestës.

🇦🇱🇦🇱Na prift e mbara. DUKUNI KA GARA…✊✊