Shtatë shtetas kinezë janë hospitalizuar në Moskë

Shtatë persona me temperaturë të lartë dhe simptoma të infeksionit viral të frymëmarrjes akute ishin dërguar nga një hotel në veri të Moskës në spital.
Sipas informacioneve të para, që të gjithë janë shtetas kinezë, transmeton TASS, duke iu referuar një burimi anonim nga “rrethet medicinale”.

Një burim i agjencisë bëri të ditur se të sëmurët kishin arritur në Moskë para disa ditëve, bashkë me 20 persona të tjerë.