Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria vuan nga Leukemia Akute, ka nevojë për ndihmë

Familjarë dhe të afërm të Shpëtim në pamundësi për të siguruar këtë shumë të madhe parash ka drejtuar edhe apel në rrjetin social facebook për t’i dalë në ndihmë shpëtimit.

Në vijim gjeni postimin e një të afërmi të Shpëtimit bashkangjitur me diagnozën dhe të dhënat bankare për ata që duan t’i dalin ndihmë.