Sabri Fejzullahu më romantiku i Shën Valentinit

Sabri Fejzullahu do mbetët përherë ikonë e të gjitha kohërave.

Këngët e tij mbesin hite të pashlyeshme të cilat kaë thyer rekordin e dëgjueshmërisë.

Ndonëse në të 70-tat, ai me zërin e mrekullueshëm vazhdon të argëtoj rininë në mbrëmje të ndryshme muzikore.

Sabriu po qëndron në formë të mirë fizike, thuajse është në adoleshencë. Ai nuk i ndal aktivitetet ditore e shëtitjet me familje e shoqëri.

E momentët më të bukura padyshim që i kalon me bashkëshorten e tij Nerën.

Ata ndonëse në këtë moshë kanë enrgjinë dhe vullnetin e adoleshentëve. Së bashku shëtisin e buzëqeshin.

E sot dorë për dore duken më të lumtur se kurrë. Për shën Valentinë ata realizuan kujtimin më të bukur, një album fotografish me dometgënie të madhe.

“Ti ke emrin lumturi”, quhet libri i tyre tashmë i shkruar për jetë. Sa romantike!