Sa shpenzon Tayna për një veshje ditore?

Reperja e njohur shqiptare, Tayna, është shumë e dashur për publikun shqiptar.

Projektet e saj muzikore janë pëlqyer gjithmonë, që nga fillimet e para të karrierës.

Mirëpo emri i Taynës kohët e fundit është duke u lakuar edhe për arsye të tjera. Pozat e saj provokuese, veshjet e shtrenjta që zgjedh dhe jo vetëm, janë vetëm disa prej tyre.

Së fundmi Tayna me gjasë ka shpenzuar mjaft para për tu dukur me stil, ndërsa shuma arrin 12 mijë euro.

Këtë e ka bërë të ditur faqja Shqipe.Closet, ndërsa bën të ditur se çmimi më i lartë i takon orës ‘Rolex’ me 11 mijë dollarë.

Reperja është e afërt me fansat e saj prandaj numri i tyre veç po rritet.