Rolin më të ndyrë në krejt këtë lojë e ka luajtur Isa Mustafa

Xhevdet Hajredini

Rolin më të ndyrë dhe perfid në këtë dramë politike në Kosovë, në krahasim me të gjithë të tjerët, e ka luajt Isa Mustafa.

Pershkak te kaluares kolaboracioniste e te trishte te Isa Mustafes gjate komunizmit,
– pershkak te menaxhimit pa transparence dhe pa llogaridhenje te “Fondit te Qeverise se Kosoves”, dhe “Dardania Bank”,
– pershkak te humbjes se kryeqytetit me duare ne xhepa,
– pershkak te humbjeve te zgjedhjeve te nje-pas-njeshme te LDK-se ne krye me Mustafen, pa asnje fitore te vetme,
– per lidhje aleancash me ata qe dyshohet se i vrane bijte me te mire te LDK-se,
– pershkak te aleancave te frikshme politike e biznesore me HTH,
– pershkak te tradhetise kombetare me demarkacion dhe me marreveshtje tjera te demshme per Kosoven,
– per rrezim te qeveise ne kohe pandemie,
– Per preference me Listen Serbe,
– per uzurpim dhe skllavrim te partise dhe duke i mundesuar HTH te jete vendimarres i LDK-se nen hije,
– per tradheti ndaj Presidentit Sejdiu,
– per shantazh ndaj dy grave me te fuqishme te LDK-se, Donika Gervalla dhe Vjosa Osmani,
– pershkak te injorimit dhe humbjes se degeve te LDK-se ne diaspore e shume te liga tjera.

Loading...