Rifat Jashari dhe William Walker shtërngojnë duart

Rifat Jashari dhe William Walker shtërngojnë duart

Vëllau i Adem dhe Hamzë Jasharit, Rifat Jashari, është takuar me ambasadorin Wiliam Walker, i cili para 21 viti senzibilizoi opinionin botëror për masakrat serbe në Kosovë. Me këtë rast, dy personalitetet e niohura I kanë shternguar dorën njëri tjetrit, kurse foton në facebook e ka postuar shkrimtarja Mevlude Myezini Saraçi.
“Me Ambasadorin amerikan dhe mikun e shqiptarëve, Z. William Walker dhe Z. Rifat Jashari!“, ka shkruar me këtë rast Saraçi.