Regjistrohen 625 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (03/04.12.2020) në gjithë territorin e vendit, janë regjistruar 625 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme, në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kov id-19.