Ramush Haradinaj tregon shkathtësitë në gjuajtje me sëpatë

Por pas 21 vitesh nga përfundimi i luftës, ai ka treguar se nuk i ka humbur shkathtësitë luftarake.

Në një video të siguruar nga Syri.net, ish-kryeministri i vendit, në një poligon qitjeje tregon shkathtësitë e tij në gjuajtje me sëpatë.

Nuk bëhet e ditur se kur dhe ku është regjistruar videoja, por në bazë të ambientit dhe flamurit që shihet në palestër, kjo mund të ketë ndodhur gjatë vizitës së fundit të Haradinajt në SHBA.