Rama: Mënyra se si të fillosh është që të lësh fjalët dhe t’ia nisësh punës

Foreign Policy Chief Federica Mogherini (L) during a joint press conference with Albanian Prime Minister Edi Rama (R) in Tirana, on March 3, 2017. Mogherini is on a tour to the Balkan states - a tour that started in Montenegro and will end in Albania - to reassure the countries that the EU remains open for enlargement despite crises in the EU. GENT SHKULLAKU / AFP

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, të dielën e ka nisur me një thënie të çmuar nga kreatori i filmave të animuar Walt Disney.

“Mënyra se si të fillosh është që të lësh fjalët dhe t’ia nisësh punës”- ka shkruar Rama në Facebook.