Rama citon hoxhën e njohur shqiptar: Feja myslimane thotë mos kurse asgjë për atdhe

Shefi i qeverisë prej ditësh duket se e ka kthyernë rutinë publikimin e fjalëve të shenjta, ku citon thënie të mençura nga dijetar dhe nga librat e shenjtë.

“Fjalët e shenjta. Nga Hafiz Ali Korça tek “Mirë se ke ardhur”: Feja myslimane mos kurse të thotë as shpirtin, as fëmijë fare gjë në botë. Po ç’kriji të gjitha veç shpëto atdhenë se n’atdhet të dashur mundet t’a mbash fenë”.