Qeveria do të mbajë seancë re

Qeveria sot në orën orën 14 do të mbajë seancë në të cilën shqyrton dhe miraton masa lidhur me përballjen me pandeminë e KOVID-19 në gjendje të jashtëzakonshme.

Për konkluzionet e seancës do të informojë pas përfundimit të saj.