Qeveria do të mbaj sot seancën e radhës

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancën e dytë me radhë në të cilën mes tjerash do të miratoj Propozim programin për punën e Qeverisë gjatë vitit 2020.

Në seancën e sotme sipas njoftimit të pres-shërbimit qeveritarë do të shqyrtohen programet për punë të më shimë ndërmarrjeve publike, agjencive dhe shoqatave aksionare nën pronësi të shtetit.

Seanca e dytë e Qeverisë është paraparë të filloj në ora 12:00 dhe me te do të kryesoj kryeministri Oliver Spasovski.