Publikohet e ripërtrirë kënga “Për një dashuri” nga Ermali dhe Butrinti

Këngëtarët Ermal Fejzullahu dhe Butrint Imeri e kanë publikuar të ripërtrirë këngën “Për një dashuri”.

Ky ishte një hit i vitit 2005 dhe u dëgjua me ëndje për vite me radhë. 15 vite pas publikimit, Butrinti mendoi të vij me ripërpunim ku së bashku me Ermalin para pak minutash e risollën “Për një dashuri”.

Kënga erdhi e realizuar edhe me videoklip.