Publikohet audio incizim i ri për rastin “Reket”

Shtatë audio regjistrime të reja, ku dëgjohet zëri që i ngjan biznesmenit Orce Kamçev, janë shfaqur në një kanal anonim në YouTube. Regjistrimet tregojnë sesi Kamçev thotë se ai mund të lëshojë “bomba” si Kim Jong dhe ta sjellë Mickoskin në pushtet, dhe se më të mençur në 30 vitet e fundit kanë qenë Ljupço Georgievski dhe Branko Cërvenkovski, të cilët janë ulur dhe janë dakorduar. Prokurorja Vilma Ruskovska thotë se regjistrimet nuk janë pjesë e dëshmive në rastin “Reket”, të cilin ajo e udhëheq, ku Orce Kamçev është dëshmitar.