‘Pse’ titullohet kënga më e re nga Samanta Karavella

Samanta Karavella pas paralajmërimit të bërë, ka publikuar këngën e saj të re, të cilën e ka shoqëruar edhe me video-klip

“Pse” titullohet kënga e re e saj, e cila është ritmike dhe i dedikohet një lidhje të komplikuar mes një çifti.

Teksti i këngës është i shkruar nga MUMA, ndërsa muzika dhe orkestrimi është realizuar nga Alfred Sula.