Presidenti uron shqiptarët: Le të jetë 2020 viti i ndryshimit të madh!

Presidenti, Ilir Meta, ka uruar të gjithë shqiptarët për një vit të mbarë.

Në mesazhin drejtuar qytetarëve, Meta uron që zhgënjimet që po lëmë në vitin e vjetër të na shërbejnë si reflektim për një të ardhme më të begatë.

Meta: Zhgënjimet që po lëmë pas me vitin e vjetër le të na ndihmojnë për një reflektim të thellë dhe të sinqertë në mënyrë që viti 2020 të jetë viti i realizimit të shpresave dhe ëndrrave të çdo shqiptari dhe familjeve shqiptare, por edhe viti që afron Shqipërinë me familjen europiane dhe standardet e saj.

E ardhmja, thotë Meta, është në dorën e secilit prej nesh dhe të bashkuar do t’ja dalim.

“Numërimi mbrapsht ka filluar, le të jetë 2020 viti i ndryshimit të madh!”