Porosia e fuqishme e Feta Halimit dhe Val Zekajt: Njeriu as nuk blihet, as nuk shitet!

Njeriu qe as nuk BLEHET e as nuk SHITET!
Sa do qe mund te jesh i merzitur apo i lodhur pamvarsisht se ne cfar vendi gjindesh kur je afer VAL ZEKES pa dashje te qesh e te forcohet zemra e shpirti!! E besoj se disa nuk mund ta kuptojn e as nuk mund ta perceptojn!!!
Lum shqiptaria qe ka kesi djem…