Policia e Tetovës ka privuar nga liria 4 shtetas të Shqipërisë

Dje (25-tetor) rreth orës 19:20, në rrugën e ,,Ilindenit“ në Tetovë, pjestarët e policisë nga SPB
Tetovë kanë privuar nga liria personat: E.Z (24), E.O. (19), L.S. (22) dhe F.Z. (19), të katër nga Republika e Shqipërisë, të cilët kanë qëndruar ilegalisht në vendin tonë.

Të katër shtetasit shqiptarë janë mbajtë nëStacionin Policor të Tetovës për procedura të mëtejshme.