Përleshja me armë zjarri në Lubosh, dy persona përfunduan në spital, dy të tjerë në burg

Përleshje e armatosur në fshatin Ljubosh afër Batincës. Katër persona morën pjesë në përleshje, konfirmoi policia. Dy të plagosur u transferuan në Spitalin e Qytetit në qendër të Shkupit. Njëri u plagos në bark dhe iu nënshtrua një operacioni. Tjetri me dëmtime në nofull është në gjendje të qëndrueshme. Ai u transferua në kirurgjinë plastike.

“Një nga të plagosurit në të shtënat u soll me këtë automjet Volkswagen Golf 6. Përveç faktit që është i demoluar, me xhama të thyer, në të u gjet edhe arma me të cilën, sipas policisë, me gjasë është qëlluar në Lubosh”
Policia thotë se kanë arrestuar dy të tjerët që morën pjesë në të shtënat. Nga të gjithë u konfiskuan automjetet dhe armët.

MPB
“Sot në 13.04 në SPB Shkup u raportua se para një ndërtese biznesi në fshatin Lubosh ishte shkelur rendi dhe qetësia publike nga K.N. dhe K.H., nga njëra anë, dhe N.R. dhe M.R, nga ana tjetër, gjatë së cilës janë përdorur edhe armët e zjarrit. Do të dorëzohet parashtresë e duhur pasi çështja të jetë sqaruar dhe dokumentuar plotësisht. ”
Hyrja në spital ishte bllokuar dhe gjatë ditës trafiku rreth ish-spitalit të qytetit ishte i bllokuar./Alsat