Përfaqësuesja e VV-së thumbon Isa Mustafën

Nëse të gjitha ministritë janë të rëndësisë së njejtë, siç u deklarua z.Mustafa, pse LDK insistonte të zgjidhte e para?

Pas kësaj të drejte, pse LDK zgjodhi të parën Ministrinë e Punëve të Brendshme?

Për cilin mirëbesim na mbetet të flasim tani?

Qytetarët e Republikës së Kosovës kanë votuar për ndryshimin e menaxhimit të sektoreve qeveritare në mënyrë profesionale dhe pa korrupsion. Ky ka qenë premtimi ynë i përbashkët. Mos të presim, le ta bëjmë. (Labinotë Demi Murtezi)