Për një muaj 35 mijë qytetarë kanë kaluar pikën kufitare Bellanoc-Stançiq

– Vetëm gjatë muajit shkurt të vitit 2020 në pikën e re kufitare Bellanoc-Stançic kanë kalur 34906 njerz, në bazë të fluksit të madh te qarkullimit të njerzve gjatë muajit shkurt vlen të theksohet se kjo pikë kufitare është shumë e rëndësishme për banoret e Komunës së Likovës dhe Kumanovës. Kjo tregon se vonesa e hapjes së kesaj pike nga qeveria e mëhershme VMRO-BDI ka qenë e panevojshme, thonë qytetarët e këtij rajoni.