PDSH zgjedh “Qeverinë nën hije”, ja emrat e udhëheqësve të departamenteve

Partia Demokratike Shqiptare sot mbajti mbledhje të Kryesisë Qendrore në të cilën u përcaktuan departamentet dhe komisionet brendapartiake poashtu edhe udhëheqësit e tyre.
Përzgjedhjet janë të paraqitura si vijon: Departamenti për çështje sociale, shëndetësi dhe zhvillim rural – Frymzim Dauti.
– Komisioni për pushtet lokal dhe zhvillim rural, Musadik Beqiri
– Komisioni për shëndetësi, Arben Demiri
– Komisioni për punë dhe politikë sociale, Ragmi Isufi
Departamenti i politikës së brendshme – Orhan Ibraimi
– Komisioni i sigurisë, Vasfi Doki
– Komisioni i kontrollit të brendshëm partiak, Kamber Sadiki
Departamenti juridik – Rametulla Kuçi
– Komisioni për trajnim të strukturave partiake për procesin zgjedhor, Nazmi Dauti
– Komisioni juridik, Astrite Kaba
– Komisioni legjislativ, Imer Aliu
Departamenti i arsimit, kulturës, rinisë dhe sportit – Valbona Toska
– Komisioni për arsim, Agim Shabani
– Komisioni për kulturë, Sadije Iljazi
– Komisioni për rini dhe sport, Visar Palloshi
– Komisioni për çështje fetare, Arben Rufati
Departamenti i marrëdhënieve me jashtë – Fatmire Isaku
– Komisioni i NATO-s, Agron Zeqiri
– Komisioni për EU, Ramazan Shaqiri
– Komisioni për diasporë, Besnik Memeti
Departamenti ekonomik – Bardhyl Dauti
– Komisioni për ekonomi dhe financa, Sami Rushidi
– Komisioni për bujqësi, Afrim Latifi
– Komisioni për ekologji, Hisni Thaçi
– Komisioni për transport, lidhje dhe urbanizëm, Zemri Asani
Departamenti i marrëdhënieve me publikun – Luan Tresi
– Komisioni për informim, marketing dhe propagandë, Driton Ibishi
– Komisioni i bashkëpunimit ndërpartiak, Bilall Lutfiu
Departamenti organizativ – Sali Ajdini
Komisioni Kadrovik – Azem Sadiku