Pas arritjes nga udhëtimi, Robert Berisha futet në karantinë

Këngëtari Robert Berisha është futur në karantinë.

Kjo për faktin se sot ka arritur nga Stambolli dhe atë së bashku ke udhëtarët e tjerë e kanë futur në karantinë brenda konviktit në Prishtinë.

Me një prononcim ‘live’ për ‘Prite të gjelbrën’, Roberti ka treguar se aty do të qëndrojë për 14 ditë.