Pa namaz e vizita familjare, myslimanët në Shqipëri festojnë Fitër Bajramin

Besimtarët myslimanë në Shqipëri ashtu si në gjithë botën, festojnë Fitër Bajramin, por në një situatë aspak të zakontë për shkak të pandemisë së koronavirusit. Pavarësisht kësaj feste të shenjtë për myslimanët, zonat e kuqe në Shqipëri janë të mbyllura dhe nuk do të lejohet asnjë aktivitet ndërsa besimtarët nuk kryejnë dot faljen në sheshe, sikur ishte traditë, por në xhami nën protokollet shëndetësore të sigurisë.