Pa leje ndërtoi vikend shtëpizë në Kodrën e Diellit, paditet 43-vjeçari

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se Sektori i Punëve të Brendshme në Tetovë ka parashtruar padi penale ndaj 43-vjeçarit, A.R. nga Tetova, pasi dyshohet se ka kryer veprën penale “uzurpim të patundshmërisë” dhe “Ndërtim pa leje”.

“Gjatë vitit 2020, në Kodrën e Diellit, në vendin e quajtur “Jelak”, i denoncuari në rolin e investitorit, pa poseduar dokumentacionin e nevojshëm, ka ndërtuar vikend shtëpizë në tokë shtetërore. Më 11.01.2021, nëpunës të autorizuar nga Kodra e Diellit, në të njëjtin vend kanë vërejtur punëtorë se si po realizojnë punime ndërtimore. Në të njëjtën ditë, ekipi i SPB Tetovë ka kryer kontroll në vendin e ngjarjes, pas çfarë është përgatitur dokumentacioni”, njofton nga MPB-ja, transmeton TV21.