Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Qendrës dhe Sarajit

Pa energji elektrike nesër do të mbesin një pjesë e konsumatorëve të komunave Saraj dhe Qendër.

Nga QRMK – Shkup informojnë se nesër nga ora 08.30 deri në orën 12.00 pa energji elektrike do të jenë një pjesë e konsumatorëve të fshatit Gllumovë në Saraj.

Në periudhën nga ora 09.00 deri në 12.00 pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugëve “Orce Nikollov”, numrat: 81, 83, 85 dhe 87 në Komunën Qendër.