Osmani për Pagarushën: Lamtumirë, mbretneshë!

Krerët institucional dhe qindra qytetarë bënë homazhe sot në Teartin Kombëtar në nderim të jetës dhe veprës së këngëtarës.

E kryeparlamentarja Vjosa Osmani pos që ka folur edhe në akademinë përkujtimore i ka kushtuar edhe një postim të shkurt  Nexhmije Pagarushës.

“Lamtumirë, mbretneshë!”, ka shkruar Osmani.