Numër rekord i testimeve dhe i të shëruarve nga virusi

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se dje janë bërë 5569 testime, ndërsa janë regjistruar 1092 raste të reja me Covid-19.

Insituti për Shëndet Publik ka regjistruar 2003 pacientë të shëruar.

Si pasojë e Covid-19 kanë ndërruar jetë 32 persona.

Deri më tani në vend janë bërë 666.091 testime për Covid-19.