Një trup i pajetë gjendet afër liqenit të Tikveshit

Një burrë 71-vjeçar u gjet i vdekur afër liqenit të Tikveshit, në zonën e fshatit Resava. Informatën për MIA, e konfirmoi Ndihma e shpejtë në Kavadar dhe zëdhënësi i SPB Veles, Verolub Dodevski.

Për momentin bëhet inspektim në vend, tani për tani nuk ka më shumë hollësira.