Një tjetër viktimë sot nga koronavirusi në Serbi

Edhe një person ka vdekur sot në Serbi si rezultat i koronavirusit, tha presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq në konferencën për shtyp pas takimeve të shtabit të krizave dhe mjekëve kinezë.
Nga rruga, gjithsej 249 raste të konfirmuara COVID 19 ishin regjistruar në Serbi, prej tyre tre me përfundim fatal.
Nga 27 rastet e konfirmuara që nga raporti i fundit, 19 janë shtruar në spital, me një gjendje të qëndrueshme, ndërsa 8 kanë një gjendje klinike më të lehtë dhe janë në shtëpi, transmeton KosovaPress