Një civil i rrah dy policë në Tetovë?! (Video)

Sot në mesditë dy policë kanë rr ahur një person në qendër të Tetovës, sipas videos që shihet dy pjestarët e policisë me gr ushta rra hin tetovarin, Televizioni Koha u mundua që të marrë vesht se për çfarë arsye u rr ah ky tetovarë por ende nuk ka të dhëna zyrtare.

Ky incident ka ndodhur sot në qendër të Tetovës në prani të shumë qytetarëve.

Televizioni Koha kontaktoi zëdhënësin e policisë Fatmir Rexhepi ku ky i fundit tha se rasti po hetohet dhe se nesë do të dalin me press për këtë ngjarje./ Tv Koha