Në Peru arkivolet i lënë në rrugë nga frika e koronavirusit

Pandemia me koronavirus ka prekur pothuajse të gjithë botën dhe pamje shqetësuese vazhdojnë të vijnë nga vende të ndryshme.
Numri i të infektuarve ka tejkaluar 4 milionë e 25 mijë në të gjithë botën.

Sipas të dhënave të Universitetit Johns Hopkins, numri i njerëzve që humbën jetën për shkak të koronavirusit arriti gjithashtu në 280 mijë.

Pamje nga La Paz, kryeqyteti i Perusë, tregojnë se frika nga koronavirusi është aq e madhe sa edhe arkivolet me të vdekur i lënë të braktisura në rrugë, transmeton Reuters.