Në Covid-Qendrat në Shkup për 24 orë janë hospitalizuar 34 pacientë

Gjatë 24 orëve të fundit në Covid-Qendrat në Shkup janë hospitalizuar 34 pacientë të rinj për shkak të ndërlikimeve të korona virusit. Gjithsej 338 persona të dyshuar dhe të konfirmuar me Covid-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.