Ndërroi jetë shkrimtari që kundërshtoi regjimin e Enver Hoxhës!

Dhimbshëm pranuam lajmin e hidhur që poeti shkrimtari, antikomunisti i dënuari i kampit të Spaqit, i ndjeri Reshat Kripa sot ndërroi jetë. Ngushëllimet e mia të thella për mikun tim në të gjitha këto periudha postdiktatoriale i shprehi familjes Kripa miqëve dhe gjith antikommunistëve shqipar.Prehu në paqe miku Reshat Kripa. (eugen shehu)