MPB: Personi që u arrestua mbrëmë në Çair, kishte sulmuar policinë

Dje në ora 22.30 në bulevardin “Cvetan Dimov” në Shkup, nëpunësit policorë gjatë orës policore kanë vërejtur se personi me iniciale F.A(20) nga Shkupi, nuk e ka respektuar masën për ndalimin të lëvizjes dhe të njejtit i është thënë se do të arrestohet për mos respektim të kësaj mase. Në atë moment ka ardhur vëllau i tij B.A(29) i cili fizikisht i ka sulmuar policët. B.A menjëherë është arrestuar dhe dërguar në stacionin policor, derisa F.A ka shfrytëzuar situatën dhe ka ikur nga vendngjarja. Nga MPB thonë se po merren masa për zbardhjen e rastit./TV21