MPB-ja publikoi videon e konfiskimit të 700 kg kokainë (video)

Sot Ministria e Brendshme ka bërë publike videon e konfiskimit të 700 kg kokainë, ku e përfshirë është edhe aktorja, Silvija Stojanovska.
Aktorja e njohur maqedonase, Sillvija Stojanovska më 19 dhjetor të këtij viti u arrestua dhe u nxor para gjykatësit të procedurës paraprake në Gjykatën Penale në Shkup lidhur me sasinë e madhe të drogës të konfiskuar, me çrrastë iu caktua masa e arrestit shtëpiak në kohëzgjatje prej 30 ditëve.