MPB: 379 sanksione për mosmbajtje të maskës

Gjatë ditës së djeshme (11/12.02.2021) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 379 shkelje për mosmbajtjetë maskës mbrojtëse si masë preventive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë apel për respektim dhe zbatim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria, e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.