MPB: 299 gjoba për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (09/10.11.2020)në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 299 shkelje. Ministria për punë të brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.