Moti me vranësira, temperatura maksimale deri në 7 gradë Celsius

Moti nesër në mbarë vendin do të jetë me vranësira, me erë të përforcuar veriore dhe me të reshura të përkohshme, kryesisht të borës. Përgjatë Luginës së Vardarit, ku erërat do të jenë më të fuqishme, gjatë ditës do të ketë edhe zvogëlim të përkohshëm të vranësirave.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej minus 4 deri 4 gradë, ndërsa ajo e ditës prej minus 2 deri 7 gradë Celsius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë me vranësira, me erë të përforcuar veriore dhe me të reshura të përkohshme kryesisht të borës. Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri zero gradë, ndërsa ajo e ditës deri 4 gradë Celsius.