Moti me diell, temperature deri më 1 gradë

Moti në mbarë vendin do të jetë me diell dhe më i ngrohtë. Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej minus një deri në tre gradë, ndërsa ajo e ditës prej 13 deri në 21 gradë.

Në Shkup moti do të jetë me diell dhe më i ngrohtë. Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri në minus një, ndërsa ajo e ditës deri në 18 gradë Celsius.