Mjeku Lirim Demiri merr një ‘lum’ falemnderimesh nga nëna e pacientit të shëruar!

‘Djali jonë 7 vjeçar Vlladimir përderisa flinte vazhdimisht kishte ngulfatje, rregullisht kishte infeksione në pjesën e lartë respirative, me frymëmarrje të rënduar dhe në kontinuaitet vizitonim mjekë. Pas shumë viteve ecje derë më derë, përfundimisht zgjidhjen e gjetëm tek ju dhe tek stafi juaj profesional dhe i përkushtuar. Me gjithë zemër e falenderojmë doktorin tonë më të mirë Lirim Demiri.” ka shkruar Jasmina nëna e Vlladimirit të vogël që shihni në fotografi!