Mjekët strugan Nezir Sela dhe Donika Sela në dispozicion të shqiptarëve në Austri për tu përballur më mirë me pandeminë e koronavirusit

Federata e Mjekeve shqiptare ne Europe (AMFE) mbeshtet ne Perballjen e Krizes se Koronavirusit permes Informimit mbi gjendjen aktuale te Pandemise dhe Keshillat per gjithe Shqiptaret nga SPEZIALISTET me te mire nga gjithe Europa:
1- Dr Nezir Sela Kirurg Ortoped dhe Dr.Donika Sela Interniste
Vjene 🇦🇹
2- Dr. Kozeta Proko Mjeke Laboratori Itali 🇮🇹
3- Dr. Arber Morina Kirurg i pergjithshme ne Spitalin Universitar
Prishtine🇽🇰
4- Dr. Arlind Lika Mjek Urgjence Mal te Zi🇲🇪