Mihrije Braha me poza atraktive në livadh

Ndonëse i ka kaluar të 50-tat Mihrije Braha duket si vajzë e re.

Këngëtarja duket se u ka thënë viteve stop, ngase pamja e saj qysh prej fillimit të karrierës është e njëjtë.

Ajo dallohet për stilin dhe elegancën që e shfaq gjithmonë, duke marrë vëmendje të madhe.

Këngëtarja nuk i frikësohet plakjes, pasiqë në luftë me të vazhdon të dal fituese.
Një biondinë tërheqëse e cila nuk i ndalë as pozat atraktive dhe me stil.

Së fundi ka sjellë disa të tilla të realizuar në livadh, në rrezet e diellit të dimrit.