Merkel: Duhet të pajtoheni mes vete, kjo është e rëndësishme për rajonin

Kancelarja gjermane Angela Merkel tha se çështjet për pajtim dhe tejkalim të trashëgimisë nga e kaluara janë pjesë e Procesit të Berlinit dhe shtoi se shpreson se procesi do të vazhdojë.

“Duhet të pajtoheni mes vete, mos e harroni këtë, kjo është shumë me rëndësi”, tha Merkel në fund të fjalimit të saj.