Me një imazh atraktiv, Tayna u thotë ndjekësve që të rrinë në shtëpi

Tayna po sigurohet që ta ruajë veten dhe të tjerët nga përhapja e virusit Covid-19.

Këtë po e bën duke qëndruar në shtëpinë e saj. Ajo madje nuk ka harruar që të njëjtën gjë t’ua sugjeroj edhe ndjekësve të saj, numri i të cilëve nuk është i vogël.

Reperja e ka publikuar në llogarinë e saj në Instagram një foto ku shfaqet atraktive dhe pranë saj ka shkruar: Rri n’shpi.

Kujtojmë se Tayna është në përgatitje të albumit.