Me këtë pamje e nisi ditën Adelina Ismaili

Adelina Ismaili ditën e sotme e nisi me një video, ku nga dritarja e dhomës fotografoi oborrin e mbuluar me borë.

Mëngjesi ku oborri duket tërësisht i bardhë nga bora i pëlqeu këngëtares, e këtë e tregoi edhe me fjalët “E dua borën”.

Për ndryshe, Adelina këto ditë lansoi të përpunuar këngën “Amaneti”, në bashkëpunim me Skerdi Agon.

Këngëtarja është e martuar me Val Krasniqin dhe bashkë kanë një djalë, Uliksin.