Mbyllet Aeroporti i Shkupit

Mbrëmë vonë është mbyllur Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit, si masë e vendosur nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut, për parandalimin e përhapjes së gripit pandemik.

Mbrëmë vonë është realiyuar edhe fluturimi i fundit që ishte nga kompania Wizzair nga Zvicra. Këta ishin shtetasit e fundit të Maqedonisë, të cilët fluturuan nga Bazeli i Zvicrës, dhe dolën nga ndërtesa e aeroportit. Ditë më parë ishte mbyllur edhe aeroporti i Ohrit, por edhe pikat kufitare. (INA)