Mbretëresha Elizabeta do të diskutojë me princin Harry për tërheqjen e tij nga detyrat e familjes mbretërore

Princi Charles, babai i Harryt si dhe vëllau i tij William, do të marrin pjesë në mbledhjen e së hënës me mbretëreshën, raporton Reuters.

Meghan, ish-aktore në televizionin amerikan, pritet të bashkangjitet në mbledhje përmes telefonit pasi që gjendet në Kanada së bashku me djalin e saj.

Duka dhe Dukesha e Saseksit, kanë befasuar familjen mbretërore dhe opinionin me deklaratën për zhvillimin e një jete të re, që do t’ju mundësonte të qëndronin edhe në Amerikën jugore, si dhe kanë shtuar se kanë vendosur të punojnë që të bëhen financiarisht të pavarur.

Harry dhe Meghan nuk ishin konsultuar paraprakisht me mbretëreshën Elizabeta dhe anëtarët e tjerë të familjes, gjë që sipas burimeve, raporton Reuters, ka ngjallur reagime në mbretëri.