Mbi 800 mjekë shqiptarë në Gjermani po kontribuojnë kundër Koronavirusit

Kjo në foto është Benerika Buxhaku, dibrane që po kontribuon kundër Koronavirusit në spitalet gjermane. Fotografinë e saj nga ndërrimi i natës në spital, e ka publikuar bashkeshorti, Engjell Buxhaku.
“Gruaja gjatë shërbimit të natës në urgjencë në një spital të Nürnbergut! Janë mbi 800 mjekë shqiptarë nga Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova që kontribojnë në shëndetin publik në Gjermani sot në luftën kundër COVID-19, ka shkruar ai në Facebook.